tre-coverbilde

Prosjekter // LESETID: 2 minutter, 2 sekunder

Åpenlyst og annerledes

John Johansen er en av de spennende naboene vi har her i Arna Industrihus. Når han spurte oss om å lage ny identitet for han, valgte vi å være annerledes nettopp ved å bruke det åpenlyse – tre.


I over 10 år har møbelsnekkeren John Johansen levert håndlagde møbler og spesialtilpasset treverk til store og små kunder fra lokalene i Ytre Arna. Porteføljen hans er stor, og vi kan nevne alt fra installasjoner på museum, minimalistiske stuebord til kjøkken og hyttemøbler.

Alt dette har den hyggelige naboen vår gjort uten å bruke nesten én eneste krone på tradisjonell markedsføring. Dette syntes vi var utrolig fascinerende. Etter hvert som vi ble bedre kjent med han har vi fått mer innsikt i hverdagen til en møbelsnekker. Vi har også forstått at i denne bransjen er god service og kvalitet helt avgjørende. For Johansen har hans gode rykte ført til oppdrag på oppdrag i over et tiår, og ved siden av word-of-mouth har visittkortene hans stort sett vært den eneste måten nye kunder har kommet til på. Hvorfor ikke, det har jo fungert!

Et visittkort er noe alle og enhver i dag har mulighet til å få produsert uten vankeligheter. Noen enkle tastetrykk og et googlesøk er alt som skal til for å finne nettsider hvor alt blir gjort for deg og du betaler mer eller mindre ingenting. Utfordringen ligger da selvsagt i å skape et visittkort som gjenspeiler merkevaren din og i tillegg gjør at mottakeren husker deg. Dette er ikke like enkelt. Mange glemmer å se mulighetene som ligger i et visittkort og tenker kun innenfor «satte rammer». Noen drar det andre veien og blir for opptatt av å skape noe helt nytt og unikt til å faktisk huske formålet ved kortet.

For oss ble det logisk å trekke linjene direkte tilbake til merkevaren. Johansen er møbelsnekker og jobber med treverk. Han kan med stolthet si at han leverer på øverste hylle både i kunnskap, materiale og utførelse. Noen ganger ligger de beste løsningene veldig synlig.

Identitet
Identiteten vi designet til Johansen gjenspeiler høy kvalitet, hvor håndverkstradisjoner møter det moderne.

J_logo_visning3

Visittkort
Visittkortene er håndlaget i tre av Johansen selv.

prosess

svijern

visittkort

Vi takker for et fint og spennende oppdrag og gleder oss til fortsettelsen av et fint samarbeid. Om din bedrift trenger oppussing av deres visuelle identitet, så ta gjerne kontakt med oss :-)


Hashtags: , ,