Ledig stilling

Ledig stilling

14.05.19

Vil du bli en av oss? Vi søker nå verdens beste grafiske designer/kreatør til Bergenskontoret vårt. Om du brenner for å skape smarte, lekre, nyskapende løsninger og er glad i å leke, så ta kontakt! Bonus med erfaring fra animasjon/kreativ koding. Oppstart avtales individuelt. Interessert? Send portefølje og fortell oss hvorfor du vil jobbe med oss på hei@reklamekollektivet.no.

Velkommen, Frende Forsikring!

Velkommen, Frende Forsikring!

01.01.19

Vi er glad for å fortelle at vi har inngått samarbeid med Frende Forsikring på merkevare og kommunikasjon. Stay tuned!

Ny partner

Ny partner

14.09.18

Vi er glad for å få med Paulus Syvertsen som ny partner og Art Director i Reklamekollektivet. Med seg har han byråerfaring fra S&BN der han jobbet tett på kunder som Hennig Olsen, NorgesEnergi og Sparebanken Sør. I senere tid har han drevet eget byrå som blant annet har vært med å utvikle Cutters fra 1 salong til 50 salonger i tre land. Vi spår en kreativ tid i vente!

Internship: Bergen

Internship: Bergen

03.08.18

Vi ser etter en dyktig og motivert nyutdannet designer til et 3 måneders ubetalt internship høsten 2018 med mulighet for videre ansettelse. Som intern vil du få være med på å utvikle kreative konsepter, kampanjer og visuelle identiteter.

Du er: nyutdannet grafisk designer, har et øye for tekst, vil forandre verden gjennom godt design. Du behersker Adobe Suite og After Effects. Erfaring med AR er pluss.

Send portefølje og motivasjonsbrev til hei@reklamekollektivet.no innen 19. august.

Innovativ på Snapchat

Innovativ på Snapchat

07.05.18

Wohoo! Vi er første byrå i Norge som tar i bruk Snapchats nye AR-teknologi. Takk for utfordringen, Sparebanken Vest!

Under forrige Brann-kamp kunne publikum ta i bruk det første ansiktsfilteret som er laget i Norge. Alle som da brukte Snapchat fikk muligheten til å ikle seg Brann-drakten sammen Sparebanken Vest sitt #StoltAvDrakten-budskap. Vi gleder oss til å fortsette å videreutvikle konseptet og tøye grenser på sosiale medier fremover!

Soon to be Finnish 🇫🇮

Soon to be Finnish 🇫🇮

23.04.18

Nomad + Reklamekollektivet jobber for tiden med å brande en av Finlands største platformer for prospektering og målretting av leads. Stay tuned!

Salgsrekord for Tryg

Salgsrekord for Tryg

05.02.18

Vi er utrolig ydmyk og glad over å si at vår første digitale kampanje for Tryg.no førte til historisk salgsrekord i desember - en måned hvor det tradisjonelt er stille. Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige, men har hovedkontor i Fyllingsdalen. Vi takker for tilliten!

Fana Sparebank + Reklamekolletivet

Fana Sparebank + Reklamekolletivet

19.01.18

Vi er veldig glad for å dele at vi har signert kontrakt med den fine gjengen i Fana Sparebank. Som fast samarbeidspartner skal vi fremover bidra til å styrke merkevaren og produktporteføljen. Vi har allerde jobbet tett med banken i store deler av 2017 og gleder oss til store sprell i 2018!

To nye år med Brann

To nye år med Brann

10.01.18

Etter en fantastisk start på samarbeidet, hvor vi har hjulpet klubben med ny visuell profil og kommunikasjon, er vi veldig glad for å dele at vi har signert en ny toårig kontrakt med verdens beste fotballklubb!

Bergen Børs Hotell

Bergen Børs Hotell

01.11.17

Hotellfamilien De Bergenske åpnet i 2017 juvelen i samlingen: Hotel Bergen Børs. Et eksklusivt hotell som blander tradisjon med moderne luksus - midt i Bergen sentrum. Vi jobber for tiden med film og kommunikasjonskonsept for det nye hotellet.

Velkommen, Vilde!

Velkommen, Vilde!

02.05.17

Si hei til vår nye designer, Vilde Moen Hudson! Hun kommer rett fra London og Canvas8, som jobber med internasjonale merkevarer som Coca Cola, Nike og Samsung. Vi er superglad for å ha henne med på laget!

Tre priser på KUBEN

Tre priser på KUBEN

13.03.17

Wow! Under årets SRF KUBEN vant vi priser i hele tre kategorier med Ulriken643. I kategoriene "Visuell Identitet", "Beste Annonse" og "Folkets Pris". Det ble også to nominasjoner i kategoriene "Digitale medier" og "Åpen klasse", for arbeidet vi gjorde med appdesign til Fabel og bokdesign til Seks. Tusen takk til alle som stemte på oss!

Brann + Reklamekollektivet

Brann + Reklamekollektivet

30.01.17

Vi er stolt av å si at vi i vinter signerte avtale med selveste Bergens stolthet, Sportsklubben Brann. Vi er allerede godt i gang med arbeidet og har begynt å bli kjent med den utrolige merkevaren og menneskene bak. For en fantastisk klubb og gjeng vi skal få lov til å jobbe med! Vi gleder oss skikkelig til samarbeidet fremover, og selvfølgelig – til gullet kommer hem.

Ny nettside!

Ny nettside!

30.01.17

Hurra, vi har fått ny nettside! Nå har vi fått en oppfrisket profil som står i stil med Reklamekollektivet anno 2017. Nå gleder vi oss til å ta i bruk den nye plattformen og holde dere oppdatert på hva som skjer her hos oss. Ta gjerne en kikk på våre prosjekter, eller prøv tegnefunksjonen om du er på data og lag din egen vri på forsiden vår. PS. send gjerne over et skjermbilde av kunstverket ditt, beste verket vinner selvfølgelig heder og ære!

Ledig stilling

Ledig stilling

30.01.17

Er du vår nye designer? Vi søker nå verdens beste (eller i alle fall nesten) grafiske designer/kreatør, til fast ansettelse. Om du brenner for å skape smarte, lekre, nyskapende løsninger og er glad i å leke, så ta kontakt! Bonus med kunnskap innen web-utvikling (HTML/CSS) og animasjon. Oppstart april-mai 2017. Interessert? Send portefølje og fortell oss hvorfor du vil jobbe med oss på hei@reklamekollektivet.no

Vi har flyttet!

Vi har flyttet!

30.01.17

Sommeren 2016 tok vi farvel med Ytre Arna og Arna Industrihus og flyttet kontoret til Bergen sentrum. Vi må takke alle fantastiske mennesker i bygden som har vært med på å gjøre oss sterke våre første år og alle våre lokale kunder. Nå har vi funnet oss godt til rette i Arkitektkvartalet i sentrum, og trives supergodt i et livlig og kreativt miljø. Her har vi fått nye, spennende samarbeid og gleder oss til å få enda flere. Kom gjerne innom på en kaffe eller et deilig glass med saft!