Velkommen, Vilde!

Velkommen, Vilde!

02.05.17

Si hei til vår nye designer, Vilde Moen Hudson! Hun kommer rett fra London og Canvas8, som jobber med internasjonale merkevarer som Coca Cola, Nike og Samsung. Vi er superglad for å ha henne med på laget!

Tre priser på KUBEN

Tre priser på KUBEN

13.03.17

Wow! Under årets SRF KUBEN vant vi priser i hele tre kategorier med Ulriken643. I kategoriene "Visuell Identitet", "Beste Annonse" og "Folkets Pris". Det ble også to nominasjoner i kategoriene "Digitale medier" og "Åpen klasse", for arbeidet vi gjorde med appdesign til Fabel og bokdesign til Seks. Tusen takk til alle som stemte på oss!

Brann + Reklamekollektivet

Brann + Reklamekollektivet

30.01.17

Vi er stolt av å si at vi i vinter signerte avtale med selveste Bergens stolthet, Sportsklubben Brann. Vi er allerede godt i gang med arbeidet og har begynt å bli kjent med den utrolige merkevaren og menneskene bak. For en fantastisk klubb og gjeng vi skal få lov til å jobbe med! Vi gleder oss skikkelig til samarbeidet fremover, og selvfølgelig – til gullet kommer hem.

Ny nettside!

Ny nettside!

30.01.17

Hurra, vi har fått ny nettside! Nå har vi fått en oppfrisket profil som står i stil med Reklamekollektivet anno 2017. Nå gleder vi oss til å ta i bruk den nye plattformen og holde dere oppdatert på hva som skjer her hos oss. Ta gjerne en kikk på våre prosjekter, eller prøv tegnefunksjonen om du er på data og lag din egen vri på forsiden vår. PS. send gjerne over et skjermbilde av kunstverket ditt, beste verket vinner selvfølgelig heder og ære!

Ledig stilling

Ledig stilling

30.01.17

Er du vår nye designer? Vi søker nå verdens beste (eller i alle fall nesten) grafiske designer/kreatør, til fast ansettelse. Om du brenner for å skape smarte, lekre, nyskapende løsninger og er glad i å leke, så ta kontakt! Bonus med kunnskap innen web-utvikling (HTML/CSS) og animasjon. Oppstart april-mai 2017. Interessert? Send portefølje og fortell oss hvorfor du vil jobbe med oss på hei@reklamekollektivet.no

Vi har flyttet!

Vi har flyttet!

30.01.17

Sommeren 2016 tok vi farvel med Ytre Arna og Arna Industrihus og flyttet kontoret til Bergen sentrum. Vi må takke alle fantastiske mennesker i bygden som har vært med på å gjøre oss sterke våre første år og alle våre lokale kunder. Nå har vi funnet oss godt til rette i Arkitektkvartalet i sentrum, og trives supergodt i et livlig og kreativt miljø. Her har vi fått nye, spennende samarbeid og gleder oss til å få enda flere. Kom gjerne innom på en kaffe eller et deilig glass med saft!